Behandling af personoplysninger hos Oplev Køge

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

At Oplev Køge er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig. Vi har også oplysninger om dig, hvis du tidligere har haft et møde med Fonden Oplev Køge eller tidligere Køge Erhvervsservice, har deltaget i et af vores arrangementer, er tilmeldt vores nyhedsbrev, eller har været i dialog med os.

At du er velkommen til at kontakte Mette Lerdorf – Telefon: 24595008 – Mail: ml@connectkoege.dk

At formålet med behandling af dine personoplysninger er:

  • at skabe vækst og udvikling i Køge og for Køges erhvervsliv
  • at bistå virksomhederne med at skabe flere lokale arbejdspladser
  • at vejlede og henvise virksomheder til yderligere rådgivning
  • at udbrede og fastholde kendskabsniveauet til Køge og omegn som turistby sammen med VisitKøge
  • at tilbyde formidling af billetter og rejser via samarbejde med billetbureauer og rejsebureauer
  • at holde dig orienteret om nyheder om byen, dens erhvervsliv, turistmål, uddannelsesinstitutioner og offentlige institutioner f.eks. Supersygehuset

At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger er udførelsen af en opgave i samfundets interesse og herunder i overensstemmelse med Erhvervsfremmeloven – kapitel 6 § 12 og 13. Samtidig er behandlingen nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave, der henhører under offentlig myndighedsøvelse som Oplev Køge har fået pålagt jf. en kontraktlig forpligtelse med Køge Kommune samt aftalen om dit køb af billetter.

At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige oplysninger som navn, kontaktdetaljer og arbejdssted.

At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere som analyseinstitutter for effektmålinger og regionale/nationale erhvervsfremmeinitiativer

At nogle af vores databehandlere er beliggende udenfor EU/EØS – f.eks. i USA, og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har indsigts- og rettelsesret.

Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter alle personoplysninger 3 kalenderår efter seneste kontakt, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

Du har ret til begrænsning af behandling.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

Billede af små joller og kirken ved Kimmerslev Sø
Vandoplevelser i Køgeområdet

Med sin fine kystlinje og dejlige åer og søer, er der vandoplevelser for hele familien i Køgeområdet.

Read more
Billede af lysoptog under Køge Kyndelmisse
Køge Kyndelmisse 2022

Kom til Kyndelmisse Køge Lysfest og Kulturnat 2022, og oplev lys på land, i luft og under vand.

Read more
Cafe Brætspil - kvadratisk
Cafe Brætspil

Cafe Brætspil er en spillecafe, hvor man kan vælge imellem hele 500 forskellige brætspil og samtidig få lidt godt i maven.

Read more
Malerklemmen i Borup
Malerklemmen

Malerklemmen er en restaurant i Borup, der byder indenfor i stemningsfyldte rammer.

Read more
Billede af Bistro 17 taget inden for, hvor man spiser
Bistro 17

Hos Bistro 17 kan du nyde lækker mad morgen, middag og aften. Menukortet byder på brunch, frokost og skønne aftenmenuer fra havet, landet og grillen.

Read more
Billeder af malerier og keramik i et kunstgalleri
Spændende kunstgallerier i Køge

Gå på kunstopdagelse i Køge kunstgallerier, og find værker fremstillet af lokale kunstnerne.

Read more
Mosehuset højformat
Mosehuset

Når du besøger Mosehuset i de naturskønne omgivelser ved Dyndet i Borup, træder du ind i en ægte købmandsbutik, hvor du også har mulighed for at smage deres lækre pandekager.

Read more
Køge Museum
Køge Museum

Midt i hjertet af Køge by ligger Køge Museum i et af de flotte bindingsværkshuse. Lige nu kan du se udstillingen “Vølver, Guld og Guder”.

Read more
Bowlingkugle tager kegler
Bowling for hele familien

Uanset vejret kan man altid tage hele familien med ud til en sjov omgang bowling i Køge Bowling Center.

Read more
Billede af en lækker ret fra Duevangs Deluxe
Duevangs Deluxe

I hjertet af Køge finder du Duevangs Deluxe, som altid byder på kulinariske og velsmagende madoplevelse, og hvor gæsterne forkæles.

Read more