Behandling af personoplysninger hos Oplev Køge

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

At Oplev Køge er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig. Vi har også oplysninger om dig, hvis du tidligere har haft et møde med Fonden Oplev Køge eller tidligere Køge Erhvervsservice, har deltaget i et af vores arrangementer, er tilmeldt vores nyhedsbrev, eller har været i dialog med os.

At du er velkommen til at kontakte Mette Lerdorf – Telefon: 24595008 – Mail: ml@connectkoege.dk

At formålet med behandling af dine personoplysninger er:

  • at skabe vækst og udvikling i Køge og for Køges erhvervsliv
  • at bistå virksomhederne med at skabe flere lokale arbejdspladser
  • at vejlede og henvise virksomheder til yderligere rådgivning
  • at udbrede og fastholde kendskabsniveauet til Køge og omegn som turistby sammen med VisitKøge
  • at tilbyde formidling af billetter og rejser via samarbejde med billetbureauer og rejsebureauer
  • at holde dig orienteret om nyheder om byen, dens erhvervsliv, turistmål, uddannelsesinstitutioner og offentlige institutioner f.eks. Supersygehuset

At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger er udførelsen af en opgave i samfundets interesse og herunder i overensstemmelse med Erhvervsfremmeloven – kapitel 6 § 12 og 13. Samtidig er behandlingen nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave, der henhører under offentlig myndighedsøvelse som Oplev Køge har fået pålagt jf. en kontraktlig forpligtelse med Køge Kommune samt aftalen om dit køb af billetter.

At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige oplysninger som navn, kontaktdetaljer og arbejdssted.

At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere som analyseinstitutter for effektmålinger og regionale/nationale erhvervsfremmeinitiativer

At nogle af vores databehandlere er beliggende udenfor EU/EØS – f.eks. i USA, og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har indsigts- og rettelsesret.

Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter alle personoplysninger 3 kalenderår efter seneste kontakt, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

Du har ret til begrænsning af behandling.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

Billede af en lækker ret fra Duevangs Deluxe
Duevangs Deluxe

I hjertet af Køge finder du Duevangs Deluxe, som altid byder på kulinariske og velsmagende madoplevelse, og hvor gæsterne forkæles.

Read more
Billede inde fra hos Café Le Jardin
Café Le Jardin

Café le Jardin er en hyggelig café på Søndre Havn. Her kan du få både klassiske kager og de mere kreative af slagsen – eller en lækker cocktail. Der er lækkerier for både store og små.

Read more
Billede af saxofan og jazzmusik
Live jazzmusik på Køge Inderhavn

Hver fredag i juli måned er der live jazzmusik på Inderhavnen fra kl. 16.30 til 19.30. Så er du vild med tonerne fra jazz, så slå et smut forbi Køge Inderhavn.

Read more
Billede af Køge Svømmeland
Køge Svømmeland

Tag i Køge Svømmeland, og få en hel badeferie ud af det. Her er vandsjov for børn og voksne i alle aldre.

Read more
Padel tennis i Køge

Er du til padel tennis, så kom forbi Køge, og slå dig løs på Køges padel tennisbaner.

Read more
Bubber på tur i Køge
Kør til Køge – veteranbiltræf

Er du vild med de store, klassiske veteranbiler eller højlydte motorer, så skal du tage forbi Køge Marina, når der afholdes ”Kør til Køge”

Read more
Skulptur i Borup Skulpturpark
Borup Skulpturpark

Gå en tur i Borup Skulpturpark, og nyd de smukke skulpturer. Skulpturparken tæller omkring 20 skulpturer af anerkendte kunstnere.

Read more
Spisende gæster på Restaurant Bossa Novas terrasse
Restaurant Bossa Nova

Bossa Nova byder på klassisk dansk frokost, mens du om aftenen finder eksempelvis dagens fisk, en lækker bøf eller en smagfuld brasiliansk bønneret.

Read more
En tur på golfbanen
Golf i Køge

Er du glad for at spille golf, har vi i Køgeområdet flere skønne golfbaner og en sjov og udfordrende minigolfbane.

Read more
Restaurant Bone's Køges lokale
Restaurant Bone’s i Køge

Træd ind på Bone’s Family Restaurant, og du er straks i det gamle USA. Her er stedet for jer, der er vilde med saftige spareribs, møre steaks, lækre burgere og softice.

Read more