Sjove indendørs aktiviteter

Nyd vintermånederne med indendørs aktiviteter i Køge

Vintermånederne i Danmark behøver ikke være kedelige, selvom den ikke står på solskin og varme, for i Køge har vi masser af spændende indendørs oplevelser. Her kan du derfor nyde dagene eller weekendopholdet i alt slags vejr.

Ønsker du f.eks. at finde nogle spændende oplevelser på Sjælland, der kan gøre dagene i juleferien eller weekenderne sjove sammen med dine børn, er der mange aktiviteter her i Køge. I kan for eksempel prøve kræfter med at vælte kegler i det lokale bowlingcenter, springe fra vipperne i Køge Svømmeland og lege i vandbassinerne. Eller I kan se håndlavede og flotte skibsmodeller fra 16- og 1700-tallet bygget i mindre udgaver.

Skal du holde miniferie i Danmark, og ønsker du at komme rundt på oplevelser på Sjælland, er Køge den perfekte base. For med Køges gode infrastruktur, kan du nemt og hurtigt komme rundt på hele Sjælland og tilbage igen. For eksempel tager det under 30 minutter med tog til Københavns Hovedbanegård fra Køge Nord St. Så trænger du til at komme lidt væk i ferien med familien eller vennerne – og samtidig have nem adgang til resten af Sjælland – er Køge det perfekte sted.

𝗢𝗕𝗦: Vi gør opmærksom på, at der grundet de nye corona restriktioner nu desværre holdes lukket flere steder. Vi anbefaler derfor, at du undersøger diverse åbningstider.