Om oplevkoege.dk

Oplevkoege.dk er til for at give dig et overblik over Køgeområdets mange herligheder. På oplevkoege.dk kan du blandt andet finde oplysninger om, hvilke seværdigheder du kan besøge, hvor der er underholdning for store og små, hvor du kan shoppe og spise i Køgeområdet, og hvor du kan opleve naturen. Kort og godt kan du her på hjemmesiden finde din næste oplevelse i Køge.
Så tryk rundt på hjemmesiden, og lad dig inspirere til nogle dejlige oplevelser i Køgeområdet.

Retningslinjer for indhold på oplevkoege.dk

  • Hjemmesiden bygger på sæsonbaseret/Kampagnebaseret oplevelser. Det betyder at oplevelser der bliver fremhævet på siden, vil være særligt interessant for den givne sæson.
  • Oplevelser/begivenhederne/steder skal finde sted i Køge kommune.
  • Oplevelserne skal være tilgængelig i minimum 3-4 dage eller gennem en hel sæson. Hvis mindre, skal oplevelsen være af en sådan karakter, at den tiltrækker gæster og/eller turister til området
  • Spisesteder, butikker og lignende som fremhæves på hjemmesiden, skal tilbyde en unik oplevelse, og dermed være med til at tiltrække gæster og/eller turister til området.
  • Det er til enhver tid Connect Køges ret at afgøre, hvilke oplevelser der skrives om på hjemmesiden, og hvor længe det ligger fremme på hjemmesiden.
  • Vi kan kontaktes med tips om relevante oplevelser, begivenheder, seværdigheder som har relevans for hjemmesiden og som overholder ovenstående retningsligner.
  • Oplevkoege.dk administreres af Connect Køge
Cecilie Fønss
Cecilie Lei Fønss
Redaktør

Om Connect Køge og VisitKøge

VisitKøge er en del af erhvervsfonden Connect Køge, som arbejder fokuseret på at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køgeområdet og vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune. Hos VisitKøge er der fokus på turisten og her lægges der vægt på den personlige betjening og hjælp, så turister og andre besøgende kan få den bedst mulige oplevelse under deres ophold.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål

KLAR TIL NYE OPLEVELSER?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du finde vej til Køge?

JA!