Oplev Bubber i Køge

Er du på udkig efter, hvad man kan opleve i Køge? Så se med her, da Bubber besøgte Køge for første gang og oplevede Køge helt tæt på. Her er masser skønne oplevelser for både store og små.

AFSNIT 1

Bubber som byguide

På byvandring i Køge

Bubber er taget til Køge for at gå på opdagelse i Køges historie og kultur. Her kommer han på en byvandring, hvor han møder guiden Lars, som blandt andet fortæller om de sjove historier, der gemmer sig i Køge by. Søger du kulturelle oplevelser i Danmark eller et weekendophold med din familie og venner, kan I i Køge lade jer rive med af de sjove og sande historier bag Køge og byens bygninger.
Køge er en hyggelig middelalderby, der er fyldt med kultur og historie. Så kom til Køge, og lær lidt mere om Danmark og Køge, når du skal ud og opleve Danmark.
Find flere oplevelser i Køge

AFSNIT 2

På strandtur i Køge

Er du til charterferie, badeferie eller bare til en dejlig dag med en god strand? Så skal du komme til Køge. Her finder du nogle af de mest flotte, hvide og rene strande.
I filmen møder Bubber Søren fra Køge Kommune, ETK, som tidligt om morgen sommeren igennem renser strandene i Køge med Tangloppen – en kæmpe traktor. Selvom du ikke kan få lov til at køre Tangloppen som Bubber, så er strandene i Køge uden tvivl et besøg værd. Her kommer du helt sikkert til at tænke på syden.
Nyd de danske, varme, sommerdage og din miniferie i Køge.
Sjov med vand i Køge

AFSNIT 3

Aktiv ferie i naturen

Ud i naturen i Køge

Få nogle sjove, aktive oplevelser i Køge lige som Bubber. Under sit besøg til Køge møder Bubber køgenseren, Malene, og sammen tager de ud i Køges skønne natur. Et sted hvor både børn og voksne kan udleve deres drømme om en aktiv ferie med fart over feltet. Du kan bl.a. stå på paddleboard, windsurfe, spille padel eller golf, ro på Køge Å eller cykle og løbe på de mange stier, som snor sig gennem skovene rundt omkring Køge. I filmen bliver Bubber kastet ud i roning, en cykeltur på mountainbike og en tur på skaterbanen.
Er du på udkig efter aktiv oplevelser for hele familien, har Køge mange tempofyldte oplevelser i naturen for både børn og voksne. Men der er selvfølgelig også mulighed for at nyde naturen i fred og ro.
Oplevelser i naturen

AFSNIT 4

Bubber på tur i Køge

Kør til Køge

Hvis du som Bubber er vild med de store, klassiske eller højlydte motorer, så skal du køre forbi Køge Marina, når der afholdes Kør til Køge. Her kan du nyde synet af de mest fantastiske veteranbiler og samtidig nyde en perfekt sommeraften ved en smuk strand og lystbådehavn. Der er flere forskellige hyggelige restauranter og muligheder for en lækker is. I Køge kan du med garanti få nydt din ferie i Danmark, hvor vi både har oplevelser for børn og voksne.
Aktive oplevelser i Køge

AFSNIT 5

Bubber smager på Køge

Smag på Køge

Tag en tur til Køge, og smag på alle Køges herligheder. Det gjorde Bubber på sin ferie i Danmark, hvor han undervejs tog en sejltur til Køge Marina. Her besøgte han Restaurant Arken og kom helt tæt på en 200 kg stor tun. I filmen kommer han også rundt om Arkens skønne fiskebuffet med friske østers, lækker hummer og god vin.
Skal du på miniferie, weekendophold eller leder du efter hyggelige restauranter, der serverer lækker mad, så er Køge og omegn et besøg værd. Her finder du nemlig familierestauranter, gourmetrestauranter og alt derimellem.
Find dit spisested

AFSNIT 6

Bubber på Køge Torv

Torvedag i Køge

Tag på shoppingtur til Køge, og oplev en torvedag på Køge Torv, det gjorde Bubber. På sin ferie rundt i Danmark var Bubber nemlig forbi Køge, og her mødte han torvehandleren, Jesper. Sammen tog de ind til Køge torv, hvor der var torvedag.
I filmen ser vi Bubber gør boderne klar med de lækreste jordbær for så at tage kampen op om kunderne som råbende jordbærsælger.
Er du vild med friske råvarer, så kig forbi Køge Torv. Der er torvedag hver onsdag og lørdag.
Skal du på miniferie, romatisk ferie eller på weekendophold, og er du også glad for at shoppe, så er Køge et besøg værd. Her findes der nemlig mange fine butikker – lige fra specialbutikker til tøjbutikker. På VisitKøges hjemmeside kan finde mange herlige steder, hvor du kan gøre dine indkøb.
Gå shop amok i Køge

KLAR TIL NYE OPLEVELSER?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev
Følg os på de sociale medier.

Gå ikke glip af begivenheder, aktiviteter og konkurrencer på vores online platforme